Poziv korisnicima veza u Lučici, članovima K.Š.R. "Split" za upis u članstvo J.K. "Split"

Prema "Zakonu o pomorskom dobru i morskim lukama" (NN 158/03, 100/04, 141/06, 38/09, 123/11, 56/16) Sportsku luku mogu koristiti samo članovi udruge nositelja koncesije na što smo također i upozoreni od strane nadležnih tijela. Kako je Jedriličarski klub "Split" nositelj koncesije na pomorskom dobru naše Lučice potrebno je da svi korisnici vezova u Lučici budu članovi J.K. "Split" kako bi zadovoljili sve zakonske norme.

Na Izvanrednoj Skupštini J.K. "Split" održanoj 17.01.2017. je donijet je zaključak da bi se svi korisnici vezova, članovi K.Š.R. "Split" morali učlaniti u J.K. "Split" kako bi zadovoljili sve zakonske norme te kako ne bi izgubili pravo na korištenje klupskog veza.

Odlukom Izvanredne Skupštine J.K. "Split" od 17.01.2017. iznos upisnine u 2017. godini će biti 5,00 kn, a iznos članarine za đake, studente i umirovljenike će biti 60,00 kn, a za ostale 90,00 kn.

Kroz narednih nakoliko dana poštom će Vam biti dostavljeno:

  1. Pristupnica za J.K. "Split" na kojoj Vas molimo da popunite samo Ime i Prezime te je potpišete, dok ostale vaše podatke imamo (ukoliko je došlo do nekakvih promjena, ovim putem nas možete obavijestiti). Nije potrebno tražiti potpise dvaju članova! Pristupnicu morate potpisati te nam dostaviti što prije kako bi ispunili sve uvjete za primanje u članstvo prema Statutu J.K. "Split" kojeg možete preuzeti na web stranicama kluba: http://www.jk-split.hr/dokumenti-jksplit ili u tajništvu i računovodstvu kluba,
  2. Uplatnica za upisninu koju je potrebno platiti kako bi postali član J.K. "Split",
  3. Uplatnica za članarinu za 2017. godinu koju je potrebno platiti kako bi postali član J.K. "Split",
  4. Novi ugovor o pravu korištenja veza u moru kojeg je potrebno potpisati i dostaviti tajništvu,
  5. Uplatnice za vezarinu (ormarić i pomoćni čamac) sa napomenom da je ove godine rok za uplatu godišnje vezarine (sa popustom jedne mjesečne vezarine) do 01.03.2017.

Uz pozdrave i najbolje želje u Novoj godini,

Predsjednik J.K. "Split"

Vedran Ujević