Skupština kluba 21.12.2019

Poštovani članovi JK Split,

Pozivamo Vas na Skupštinu JK "Split" koja će se održati u subotu 21. prosinca 2019. sa početkom u 17:00 sati u velikoj sali u prostorijama u na prvom katu jedriličarskog hangara u Lučici.


Dnevni red:

Verifikacija prisutnih članova i utvrđivanje kvoruma
Rebalans financijskog plana za 2019.
Program rada i Financijski plan za 2020.

Pravilnik za natjecatelje u krstašima i osobe u organizaciji i provođenju sportskih aktivnosti
Domjenak

Uspješno završen projekt Zalog za budućnost

Jedriličarski klub Split uspješno je proveo projekt Zalog za budućnost, sufinanciran sredstvima Splitsko-dalmatinske županije, u sklopu županijskog projekta pod nazivom Pomorsko je dobro, čiji su ciljevi razvoj, zaštita i valorizacija pomorskog dobra.
U sklopu projekta organizirana je Škola pomorskih vještina za djecu iz dječjeg doma Maestral.Pokrenuta je obnova tradicije brodomodelarstva u Jedriličarskom klubu Split, kroz uređenje brodomodelarnice i nabavu RU jedrilica. Naposljetku, odlučno smo krenuli u smjeru poboljšanja ekoloških standarda u Lučici Split kroz izradu projekta rešetke i taložnika za otpadne čestice u radnoj zoni, nabavu spremnika za odvojeno prikupljanje otpada i zajedničku akciju čišćenja podmorja Lučice u suradnji s Ronilačkim klubom Split. Zahvaljujemo svim suradnicima na projektu i najavljujemo nastavak provedbe i nadogradnje navedenih aktivnosti za još bolju Lučicu u 2020. godini!